Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

BΑR RAFAELI: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ:


«
»
Το πανέμορφο supermodel μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της με εμάς, τις κοινές θνητές.
Η Bar Rafaeli έγινε γνωστή σε όλους εξαιτίας της σχέσης της με τον Leonardo di Caprio. Παρά τον χωρισμό της η Bar φαίνεται να περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Έκανε μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις στο τελευταίο φεστιβάλ των Κανών και συνέχισε με διακοπές στα πιο κοσμοπολίτικα θέρετραέκανε μια επίσκεψη και στη Μύκονο. Κάθε φορά είναι όλο και πιο όμορφη, όλο και πιο λαμπερή. Όπως όμως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν αφιερώνει πολύ χρόνο στην περιποίηση του προσώπου της.

Ξέφρενο clubbing στο Λονδίνο με... αποκαλύψεις


Του έδωσε και κατάλαβε η Kerry Katona

Ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει ξεχωρίσει στη Μεγάλη Βρετανία η Kerry Katona, έδωσε για άλλη μια φορά τροφή για σχόλια με τις τρέλες που έκανε στη διάρκεια μιας βραδιάς clubbing στο Λονδίνο.

Η Kerry η οπoία πέρα από την παρουσίαση ψυχαγωγικών προγραμμάτων και τη συμμετοχή σε reality, στο παρελθόν ήταν και τραγουδίστρια με το γυναικείο γκρουπ των Atomic Κitten , αποφάσισε να το διασκεδάσει και να χαρεί την «ελευθερία» της μετά την αποχώρηση της από το Celebrity Big Brother της Αγγλίας.


Οι παπαράτσι ακολούθησαν αυτή και τη φίλη της Danielle Brown την ώρα που έβγαιναν από τα RiverSide Studios όπoυ έκανε γύρισμα για την εκπομπή του Keith Lemon. Η Kerry και η νεαρή πρωταγωνίστρια του προγράμματος « Τhe only way is Essex» ήταν ιδιαίτερα διαχυτικές μεταξύ τους και φιλήθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ποια ηθοποιός και fashion-icon είχε αυτό το ατυχηματάκι?


Ποια ηθοποιός και fashion-icon είχε αυτό το ατυχηματάκι?
 Στην Νέα Υόρκη βρισκόταν η νεαρή ηθοποιός όταν φύσηξε αεράκι και έκανε το φορεματάκι της να ανεμίζει, χαρίζοντας μας αυτό το θέαμα!

LAGERFELD: «Ο STRAUSS-KAHN ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ»


O Karl Lagerfeld με την Coco Rocha
Αρκεί να μην είσαι γυναίκα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του διάσημου μόδιστρου.

STACY KEIBLER: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜRS CLOONEY;


«
»
Την νέα του αγαπημένη Stacy Keibler, γνώρισε ο George Clooney στους γονείς του Nick και Nina. Λέτε ο ηθοποιός να πατήσει τον όρκο του αιώνιου εργένη;
Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών και από τότε, ο George Cloοney και η εκρηκτική Stacy Keibler είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Μπορεί ο 50χρονος ηθοποιός, να μετράει μόλις 3 μήνες από τον χωρισμό του με την πρώην αγαπημένη του Elisabetta Canalis, ωστόσο από ότι φαίνεται, η όμορφη ξανθιά έχει κλέψει την καρδιά του και έχει γίνει η αδυναμία της μητέρας του.

Τέσσερις «άγγελοι» επί γης




Όλες τους είναι υπέροχες!

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Erin Heatherton και Lily Aldridge... Και τα τέσσερα μοντέλα της «Victoria's Secret» αξίζουν... δέκα με τόνο, αφού κάθε τους εμφάνιση συνοδεύεται με κολακευτικά σχόλια!