Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η αναλυτική λίστα των καλεσμένων και οι έξι πρώην τους!


Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον

Οι 250 προσκεκλημένοι που επέλεξε από κοινού το πριγκιπικό ζευγάρι και οι 100 καλεσμένοι που επέλεξαν οι γονείς της μέλλουσας νύφης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ανάμεσά τους, βρίσκονται πρόσωπα της πολιτικής, ένα διάσημος κωμικός ηθοποιός, ένας δάσκαλος της γιόγκα και όλες οι πρώην σύντροφοι του πρίγκιπα Ουίλιαμ.
 Οι διάσημοι προσκεκλημένοι: Ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ είπαν σε φίλους τους ότι είναι ενθουσιασμένοι που προσκλήθηκαν στο γάμο του ζευγαριού. Στη λίστα βρίσκεται επίσης ο Γκάι Ρίτσι, που είναι έκτος ξάδελφος της νύφης, αλλά όχι η σύντροφός του, εγκυμονούσα Ζάκι Άινσλεϊ. Καλεσμένος είναι και ο κωμικός Ρόουαν Άτκινσον.

 Οι συγγενείς: Περισσότερα από 15 μέλη της οικογένειας Μίντλετον θα δώσουν το παρών, πολλοί από τους οποίους έρχονται από την Ιταλία, την Ελβετία, τη Γαλλία και την Αυστραλία. Καλεσμένος είναι και ο θείος της Κέιτ, εκατομμυριούχος Γκάρι Γκόλντσμιθ, ο οποίος ντρόπιασε την οικογένεια στο παρελθόν με την ανάμειξή του σε σκάνδαλο ναρκωτικών. Εκεί θα βρίσκεται και ο σύντροφος της αδερφής της Κέιτ, Πίπα, Άλεξ Λούντον.
 Οι πρώην: Η Κέιτ έχει προσκαλέσει τον πρώην σύντροφό της, Ρούμπερτ Φιντς, με τον οποίο έβγαινε πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο πανεπιστήμιο του St Andrews αλλά και τον Γουίλεμ Μαρξ, με τον οποίο φημολογείται πως είχε ένα σύντομο ειδύλλιο. Ο Ουίλιαμ έχει προσκαλέσει όλες τις πρώην του. Ανάμεσά τους και η Τζέκα Κρεγκ, ο πρώτος μεγάλος έρωτάς του και μία από τις πιο στενές φίλες του, η οποία θα παραβρεθεί με τον σύντροφό της, Κάπτεν Φίλιπ Κέι, τους γονείς της και τον αδερφό της με τη νύφη της.
 Το κοντινό περιβάλλον: Καλεσμένη είναι η προσωπική γραμματέας του Ουίλιαμ, Έλεν Άσπρεϊ με τον σύντροφό της, αλλά και η πρώην νταντά του, Τίγκι Πέτιφερ με τον σύζυγό της και τους γιους της. Επίσης, έχει καλέσει τον πρώην διευθυντή του σχολείου του Ludgrove School, Τζέραλντ Μπάρμπερ με τη σύζυγό του, αλλά και η νταντά Μπάρμπαρα Μπαρνς που φρόντιζε τον ίδιο και τον Χάρι όταν ξεκίνησαν το σχολείο.

http://www.yupi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου