Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

STACY KEIBLER: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜRS CLOONEY;


«
»
Την νέα του αγαπημένη Stacy Keibler, γνώρισε ο George Clooney στους γονείς του Nick και Nina. Λέτε ο ηθοποιός να πατήσει τον όρκο του αιώνιου εργένη;
Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών και από τότε, ο George Cloοney και η εκρηκτική Stacy Keibler είναι κυριολεκτικά αχώριστοι. Μπορεί ο 50χρονος ηθοποιός, να μετράει μόλις 3 μήνες από τον χωρισμό του με την πρώην αγαπημένη του Elisabetta Canalis, ωστόσο από ότι φαίνεται, η όμορφη ξανθιά έχει κλέψει την καρδιά του και έχει γίνει η αδυναμία της μητέρας του.

«Η γνωριμία με τους γονείς είναι μεγάλο ζήτημα και η Stacy το γνωρίζει καλά. Ταίριαξε πολύ με την μητέρα του George, η οποία λέει πως είναι αξιαγάπητη», δήλωσε μια έγκαιρη πηγή. Άλλωστε, ο έρωτας όλο και φουντώνει, γεγονός που μας επιβεβαιώνει κοντινός φίλος του Clooney: «Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι θα ήταν απλά μια περιπέτεια, αλλά δεν είναι- αντίθετα μοιάζει για πολύ σοβαρή σχέση.»

Παρ'όλα αυτά, ο γοητευτικός ηθοποιός δεν παραλείπει να τονίσει πως πάντα είχε πολύ κοντινές φίλες και αυτό γιατί τόσο η μητέρα του, όσο και η αδελφή του ήταν πολύ δυναμικές γυναίκες.

Ο ίδιος υποστηρίζει: «Ένιωθα πάντα άνετα κοντά στις γυναίκες. Έχω μερικές πολύ καλές γυναίκες φίλες. Και η φιλία δεν είναι ρομαντική.»
Κρισταλένα Βράιλα,πηγη:MADAME

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου