Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Διάσημες ελληνίδες μαμάδες στο θέατρο με τα παιδιά τους

Διάσημες ελληνίδες μαμάδες στο θέατρο με τα παιδιά τουςΌλοι έδωσαν το παρών στην παράσταση "Ντόρα, η εξερευνήτρια".
H αγαπημένη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς που καθηλώνει μικρούς και μεγάλους, ήρθε στη χώρα μας για μια μοναδική θεατρική παράσταση.
H Ντόρα και όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες που απολαμβάνουμε στη δημοφιλή σειρά ζωντανεύουν στη σκηνή του Θεάτρου Badminton για να ταξιδέψουν με τις περιπέτειές τους αγαπημένους τους φίλους.

Η παράσταση «Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια ψάχνοντας την πόλη των χαμένων παιχνιδιών» έκανε την πρεμιέρα της στο θέατρο Badminton πριν από μερικές μέρες και συγκέντρωσε στις μπροστινές θέσεις πλήθος ελληνίδων celebrities που βρήκαν ευκαιρία να απολαύσουν τις σκανταλιές της μικρής λατίνας μαζί με τα παιδιά τους.
Ο Μπουτς ο πίθηκος, ο Ντιέγκο, ο Τίκο ο Σκίουρος, η Ίσα το Ιγκουάνα, ο Μπένυ ο Ταύρος αναλαμβάνουν κάθε φορά και μία διαφορετική αποστολή που καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας μετά από περιπλανήσεις, γκάφες και ατελείωτα αστεία.
Η Σίσσυ Χρηστίδου με το γιο της Φίλιππο, η Φώφη και η Γωγώ Μαστροκώστα, η Μαρία Κορινθίου και η Μάντα Παπαδάκου, ήταν μόνο μερικές από τις διάσημες ελληνίδες μαμάδες που διασκέδασαν με την παρέα της Ντόρας απολαμβάνοντας μία από τις πιο διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου