Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Home Fashion Beauty Health and fitness Σχεσεις και Σεξ News Συνταγες Χαμός με το δεξί γυμνό πόδι της Α. Jolie! Απέκτησε και λογαριασμό στο twitter με 15 χιλιάδες followers!

angie4
angelina_h_633_451
Η Angelina Jolie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για την 84η τελετή απονομής των βραβείων Oscar με μία εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα. Παρόλο που το λογικό θα ήταν τα βλέμματα να στραφούν στην κοιλίτσα της για να διαπιστώσουμε να όντως είναι έγκυος, όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα, αίσθηση έκανε το γυμνό δεξί της πόδι!


Η 36χρονη ηθοποιός, κατά την άφιξή της στο θέατρο, δεν κουράστηκε να ποζάρει χαμογελαστή στο φακό αφήνοντας να φανεί η λεπτομέρεια της Versace τουαλέτας που φορούσε. Την ίδια ώρα, τα social media έπαιρναν φωτιά από σχόλια για αυτό ακριβώς!
Το γυμνό πόδι της Angelina απέκτησε ακόμη και το δικό του λογαριασμό στο Twitter με το όνομα «AngiesRightLeg». Μέσα σε λίγες μόνο ώρες μάλιστα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 15.000 followers!
angie3angie4

Στην τελετή η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το βραβείο καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. Τη στιγμή που επρόκειτο να ανακοινώσει τον κατάλογο των υποψηφίων πήρε πόζα, με το αριστερό χέρι στο γοφό, και άφησε να φανεί το δεξί της πόδι μέσα από το σκίσιμο του μαύρου φορέματός της.
angie1angie2
Αντιγράφοντάς την, οι τρεις σεναριογράφοι της ταινίας "Οι Απόγονοι", μιμήθηκαν τη στάση της ενώ παραλάμβαναν το βραβείο τους.
senariografoi
Πολλοί έκαναν φωτομοντάζ, σε διάφορες άσχετες φωτογραφίες,  εμφανίζοντας το πόδι της στα πιο απίθανα σημεία ενώ οι δημοσιογράφοι της Huffington Post τράβηξαν επίσης φωτογραφίες των εαυτών τους στην ίδια νωχελική στάση...http://woman365.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου