Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Κάνει εφτάρια: Τα εφτά εξώφυλλα της Rihanna για ένα μόνο περιοδικό



Εντάξει, το καταλάβαμε. Το εφτά είναι ο τυχερός αριθμός της Rihanna. Μετά λοιπόν από την 777 Tour της, που επισκέφθηκε εφτά χώρες σε εφτά μέρες με ένα Boeing 777, κάνει 7 εξώφυλλα για το περιοδικό Complex. Hi 7!
Πόσο πιο σέξι θα γίνει η RiRi; Ιδού η απορία. Αν πάντως λάβουμε υπόψη τα εφτά της εξώφυλλα στο περιοδικό Complex μάλλον έχουμε ακόμα πολλά να δούμε ή μάλλον λίγα, γιατί όσο περνάνε και τα χρόνια τόσα περισσότερα ρούχα πετάει από πάνω της η 24χρονη τραγουδίστρια.

  Το concept που βρίσκεται πάντως πίσω από αυτή τη φωτογραφική υπερβολλή είναι τα διάφορα πρόσωπα της Rihanna ανά άλμπουμ.

  Για το “A good girl gone bad” φοράει ένα κορμάκι και φωτογραφίζεται προφίλ, για το “A girl like me” προτιμά κάτι σε πιο σεμέ, για το “Music from the Sun” ρίχνει πάνω της ένα κίτρινο τοπ, για το “Talk that Talk” είπε ναι στο camouflage και στα Chanel, για το “Rate R” είπε να βάλει κάτι σε λάτεξ, ενώ για το “Unapologetic” είπε να τυλιχτεί με μερικές πολαρόιντ.

  Και μπορεί το κορίτσι να τα έδωσε όλα στη φωτογράφιση, στη συνέντευξη δεν είπε και πολλά. Όταν ήρθε η κουβέντα στο on/off αγόρι της, Chris Brown, και την ρώτησαν πως αφού δεν είναι κανενός η δουλειά (όπως λέει και το τραγούδι που έκανε μαζί του “Nobody Business”) γιατί έκανε ηχογράφηση μαζί του, η ίδια πάγωσε.

  Συγκεκριμένα το Complex γράφει: “Η φωνή της, που συνήθως είναι γλυκιά και ζεστή, έγινε ξαφνικά παγωμένη. “Συγνώμη;”, είπε και τα μάτια της άνοιξαν.

  “Ακόμα και μετά την επανάληψη της ερώτησης, δίστασε να απαντήσει. Τα χέρια της που τα κούναγε πάνω και κάτω, ξαφνικά έμειναν ακίνητα.

  “Είναι αλήθεια”, είπε η τραγουδίστρια. “Είναι ένα τραγούδι που έγραψε ο The Dream και μας άρεσαν οι στίχοι. Με ρωτάς για πράγματα που φαίνεται ότι δεν τα έχεις ψάξει” είπε και μετά από λίγο έφυγε από τη συνέντευξη.

http://www.cosmo.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου