Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ενα «αγγελάκι» πρωταγωνίστρια στο σόου της Σίλιας Κριθαριώτη στο Λονδίνο [εικόνες]

Ενα «αγγελάκι» πρωταγωνίστρια στο σόου της Σίλιας Κριθαριώτη στο Λονδίνο [εικόνες]
Μια έκπληξη επιφύλασσε η Σίλια Κριθαριώτη κατά την παρουσίαση, την περασμένη εβδομάδα, της συλλογής Summer 2016 στο Λονδίνο, σε μια πριβέ πασαρέλα για εκλεκτές πελάτισσες και φίλες στο Magazine της Serpentine Sackler Gallery στην καρδιά του ανοιξιάτικου Hyde Park. Ποια ήταν η έκπληξη; Το top model Ana Beatriz Barros, η φλογερή Βραζιλιάνα της Victoria Secret, η οποία άνοιξε και έκλεισε την επίδειξη. 

Η Ana Beatriz Barros, η οποία θα παντρευτεί τον Ιούνιο στη Μύκονο με τον αιγυπτιακής και ελληνικής καταγωγής Karim El Chiaty, έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία για την Ελλάδα και ήταν η πρώτη επιλογή της Σίλιας Κριθαριώτη για αυτό το σόου που είχε φιλανθρωπικό σκοπό: Εγινε μετά από προτροπή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Γιουγκοσλαβίας και σε συνεργασία με το φορέα του Ιδρύματος Μποδοσάκη «Giving for Greece», με σκοπό να ενισχυθεί η πρωτοβουλία του ιδρύματος για τα ασυνόδευτα παιδιά από τη Συρία που ζουν στην Ελλάδα. 

«Σε μια περίοδο που η χώρα μας μαστίζεται από προβλήματα και αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες, η υψηλή ραπτική μοιάζει να αργοσβήνει. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που συνεχίζω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ και που κατάφερα να την παρουσιάσω στην ευρωπαϊκή μητρόπολη», τόνισε από την πλευρά της η σχεδιάστρια. 
Το σόου, οι καλεσμένοι, ο χώρος
Η νέα συλλογή της Σίλιας Κριθαριώτη ήταν... κλασική Σίλια Κριθαριώτη, δηλαδή δημιουργίες από εξαιρετικές ολομέταξες δαντέλες, φίνα υφάσματα, περίτεχνα χειροποίητα κεντήματα με πολύτιμους λίθους, cocktail, βραδινά φορέματα αλλά και νυφικά, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η συλλογή για τις μαμάδες και  τις κόρες!
Την επίδειξη παρακολούθησαν οι κυρίες Μαρί Σαντάλ, η Heini Al Fayed, η Fabiana Ecclestone, η Cristina Estrada, η Rima Kabbani, η Ghena Hariri, η Caroline Stanbury, o Hugo Vickers, η Caroline Stansbury, η Violet Manners, η Χριστίνα Γουλανδρή και η Μαριάνα Γουλανδρή, η editor της British  Vogue, Sara Haris η Bessy Lemos, η Μαριέλα Τσαβλίρη, η Jo Manoukian, η Αθανασία Μαρινάκη η Jordana Reuben, η Βέτα Στεφανίδη- Τσουκαλά και η κόρη της Λόρα, η Dorrit Moussaieff του οίκου κοσμημάτων Moussaieff Jewellers, η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία και συμμετείχε στο σόου και πολλοί ακόμη. Στην επίδειξη παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας και εφημερίδες, όπως οι Sunday Times, το Tatler, το HELLO, το ΟΚ το Dazed and Confused, η Vogue India.
Το make up της επίδειξης επιμελήθηκε ο Dominik Skinner, senior artist της MAC Cosmetics UK, τα μαλλιά ο Michael Charalambous ενώ τα κορυφαία κοσμήματα Moussaieff Jewellers συνόδευσαν τις δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η  πρώτη φορά που η Σίλια Κριθαριώτη διοργάνωσε επίδειξη στο Λονδίνο. Για την προηγούμενη επίδειξή της, μάλιστα, το περιοδικό Vanity Fair την είχε συμπεριλάβει στη λίστα με τις έξι σπουδαιότερες σχεδιάστριες Υψηλής Ραπτικής στον κόσμο. 

 http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου