Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η παρέα του στην συναυλία του καλοκαιριούΣχόλεια - In2life.grRss - In2life.grΜεγέθυνσηΣμύκρινση
Τα δύσκολα καλοκαίρια προστάζουν δυνατές συνεργασίες. Τι καλύτερο όταν οι συνεργάτες είναι φίλοι και έχουν αποδείξει τη χημεία που έχουν επί σκηνής! Οι πλέον καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Ζουγανέλης, συναντιούνται στο Θέατρο Βράχων στις 4 Ιουνίου για να προσφέρουν εξαιρετικές και αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία, σκανταλιάρικη διάθεση σε μια παράσταση Ο πλουραλισμός βασιλεύει στο πρόγραμμα και ο εξαιρετικός συνδυασμός των δύο προαναφερθέντων καλλιτεχνών τόσο με τον πολυτάλαντο Δημήτρη Σταρόβα όσο και με τον «άνθρωπο ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο (ο οποίος παίζει όλα τα όργανα και… συμφέρει) έχει ως αποτέλεσμα τα καλά τραγούδια και τις μοναδικές στιγμές μπόλικου χιούμορ και ανατρεπτικού χαβαλέ. Και επειδή πάντα χρειάζεται μία γυναίκα ανάμεσα σε τόσους άντρες, την παρέα ολοκληρώνει με επιτυχία η εξαίρετη Ζηνοβία Αρβανιτίδη.


Ο Μαχαιρίτσας έχει γράψει και τραγουδήσει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής μουσικής. Άφησε εποχή με τους Τερμίτες και από το 1989 και έπειτα κινείται μόνος και έχει κυκλοφορήσει 8 προσωπικούς δίσκους με τραγούδια σταθμούς. Οι συνεργασίες του με κορυφαίους Έλληνες ποιητές και στιχουργούς αποτέλεσαν συστατικό της επιτυχίας του.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση καλλιτέχνη ο οποίος έχει το άγγιγμα του Μίδα. Τραγούδι, σύνθεση, ηθοποιία, stand up comedy, ακτιβιστής, είναι μερικές από τις ιδιότητες του και είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, «αρχαίο» μέλος των Άγαμων Θυτών και εξαιρετικός μουσικός ξεσηκώνει τα πλήθη με την παρουσία του και με τα τραγούδια του που εμπεριέχουν τον κλαυσίγελο.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος είναι ο άνθρωπος ορχήστρα που διαθέτει ευαισθησίες τόσο στην τραγουδοποιία όσο και στα κοινωνικά δρώμενα. Αυτός είναι που έκανε σύνθημα το τραγούδι του «Γαμώ την καταδίκη μου».

Από κοινού λοιπόν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Σταρόβας ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η Ζηνοβία Αρβανιτίδη, με τη συνδρομή της πολυμελούς ορχήστρας τους, συμπαρασύρουν τον κόσμο τραγουδώντας σε παρεΐστικο κλίμα το οποίο θα νιώσουν όσοι βρεθούν στην μοναδική αυτή συναυλία.

4/6, Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας
Τιμή εισιτηρίου: 20€ και φοιτητικό 15€ (μόνο από τα ταμεία του θεάτρου με επίδειξη πάσου)
Προπώληση εισιτηρίων:
• Kαταστήματα Metropolis
• Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα (9.30- 13.30 π.μ)
Βορείου Ηπείρου & Παναγή Τσαλδάρη
• Γραφεία Σωματείου Εργάνη (8-10 μ.μ)
Μέσα στο δημοτικό στάδιο Εργάνης
• Βιβλιοπωλείο "Η Γωνιά του Βιβλίου"
Χρεμωνίδου 63 Βύρωνας τηλ. 210 7664052 (ώρες καταστήματων),ΠΗΓΗ:in2life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου