Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Φώτης Σεργουλόπουλος - Maquillazoo. Το athensbars, backstage στην παρουσίαση του νέου μαγαζιού του γνωστού παρουσιαστή !



AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Φώτης Σεργουλόπουλος - Maquillazoo. Το athensbars, backstage στην

Και το όνομα αυτού... Maquillazoo. Αν δεν είναι αυτό εύστοχο όνομα, τότε τι είναι? Και μοναδικός εμπνευστής του ο αγαπημένος μας παρουσιαστής. Το athensbars βρέθηκε αποκλειστικά στο backstage από το video παρουσίασης του νέου του μαγαζιού του Φώτη Σεργουλόπουλου το οποίο και θα προβληθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αυτή την Τετάρτη..

εξασφαλίζοντας αποκλειστικές φωτογραφίες όπως βλέπετε, από το ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο μαγαζί που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στη οδό Βουλής 15 στο Σύνταγμα.


Μaquillazoo είναι το όνομα και ήδη καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι το πρωτοποριακό και κάτι το οποίο σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο... Μιλάμε για το πρώτο exclusive stylish make up salon της Αθήνας. Δύο από τις πιο έμπειρες και αξιόλογες επαγγελματίες στο χώρο του maquillage η Πατρίτσια Παπαβασιλόπουλου και η Καλλιόπη Γιατρού, θα είναι εκείνες οι οποίες θα μοιραστούν όλα τα μυστικά του επαγγελματικού και ορθού maquillage με γυναίκες αλλά και άντρες, που μέχρι τώρα δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα προιόντα της αγοράς.

Ο χώρος? Απλά συγκλονιστικός... Τρία σαλόνια με επιρροές από τέλη της δεκαετίας του 60 και τις δεκαετίες των 70s και 80s αντίστοιχα, με έπιπλα αντίκες από την Ελλάδα και το Παρίσι και συναίσθημα σπιτικής και ζεστής φιλοξενίας. Καθρέφτες που κόβουν την ανάσα και μας παραπέμπουν  σε θεατρικά καμαρίνια μεγάλων star, φωτισμός προσεγμένος, χαμηλός που ταιριάζει με την αισθητική και την ατμόσφαιρα που αποπνέει η κάθε γωνιά του Maquillazoo. Ιδιαίτερη αίσθηση στο χώρο προκαλούν οι μοναδικές ταπετσαρίες στους τοίχους και πιο συγκεκριμένα μία χρυσή και δυσεύρετη ταπετσαρία από τα τέλη της δεκαετίας του 60. Είναι μία εξαιρετική δουλειά ανακαίνισης επιμελημένη από τους renov8 !

Στην σημερινή παρουσίαση πέρα από τον Φώτη βρίσκεται και η φίλη του Εβελύν Καζαντζόγλου η οποία και θα είναι το μοντέλο της Καλλιόπης, προκειμένου να μας παρουσιάσει ένα μέρος από την δουλειά της με 2 ξεχωριστά μακιγιάζ. Ένα απλό βάψιμο ημέρας και ένα πιο έντονο βραδινό και μάλιστα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα είναι αρκετά για να καταλάβουμε ότι μιλάμε για πραγματικούς επαγγελματίες. Μακιγιάζ για όλες τις ώρες, για όλες τις μέρες και μάλιστα σε προσιτές τιμές.  Εκθαμβωτικό μαγαζί για εκθαμβωτικές μεταμορφώσεις….

Δε μένει παρά να δούμε την εκπομπή της Τατιάνας....

Athensbar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου