Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Κάν' το όπως οι σταρ! Δες τι ντύθηκαν τις Απόκριες και πάρε ιδέες...

Συγκεντρώσαμε τι πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις από Ελλάδα και Holywood με αποκριάτικο mood για να σου δώσουμε ιδέες. Εσύ πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου; Γατούλα, ινδιάνα ή πειρατίνα; Δες τις επιλογές σου και πάρε την απόφαση!



Η Τάμτα είναι fashion forward τόσο στις καθημερινές της στιγμές όσο και στα αποκριάτικα κοστούμια της! Μέσω του Twitter της μας ενημερώνει για τις προχωρημένες επιλογές της! Εσύ ποια προτιμάς; Το σέξι βαμπίρ ή την Space queen;



Η Ελεονώρα Μελέτη πάντα πιστή σύμμαχος του χιούμορ... έχει μια συμπάθεια στα ζώα! Μεταμορφώθηκε στο πλατό της εκπομπής της σε πάπια και κόκορα δείχνοντας την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού της! Η Φαίη Σκορδά ντύθηκε ντομάτα στο πλατό του "Πρωινό Mou" και μάλιστα έβαψε όλο της το πρόσωπο με κόκκινο κραγιόν!



Η Kim Kardashian διασκεδάζει με τις αποκριάτικες στολές και τις δοκιμάζει όλες! Φυσικά δεν διστάζει να μας ενημερώνει μέσω Twiter! Εσύ ποια εκδοχή προτιμάς; Πειρατίνα, σέξι λεοπάρδαλη ή κοκκινοσκουφίτσα;




Η Heidi Klum στο ετήσιο της πάρτι με αφορμή το Halloween είχε μεταλλαχθεί σε κόκκινο-μωβ ρομπότ με ένα κοστούμι που σχεδίασε ο Martin Izquierdo, ο ίδιος σχεδιαστής που δημιούργησε και τα Victoria's Secret φτερά της. Η Kate Beckinsale μετατρέπεται σε νύφη του Frankenstein ενώ η Molly Sims δεν προσπάθησε και πολύ για να μπει στο πετσί του ρόλου μιας σέξι γατούλας.



Οι αδερφές Hilton τιμούν το Halloween κάθε χρόνο με την ανάλογη περιβολή! Η Paris δεν δίστασε να δείξει -για άλλη μια φορά- το δέρμα της παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες. Ντύθηκε λοιπόν (ή μάλλον γδύθηκε) κάτι ανάμεσα σε Ποκαχόντας και στρίπερ... Η Nicky ήταν πιο σεμνή ως SuperWoman και ...το μαύρο καλσόν είναι τόσο λάθος!



Η Anna Hathaway δεν υποδύθηκε κάποιο ρόλο αφού φόρεσε απλώς μια ολόσωμη φόρμα Lanvin και τη συνδύασε με μια μπλε μάσκα. Η Carmen Electra σε μια εμφάνιση για την οποία δύσκολα βρίσκεις όνομα. Οι επιρροές της πηγάζουν από το τσίρκο και συγκεκριμένα τους θηριοδαμαστές αλλά έχει δώσει στην ιδέα ένα σέξι twist -σαφώς. Η Christina Aquilera μάλλον ντύθηκε σέξι αστυνομικός χρησιμοποιώντας αξεσουάρ από παλαιότερα video clip της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου