Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Τα αγαπημένα σνακ των σταρ & τι να μιμηθείς

Η Τζένιφερ πίνει από το θαυματουργό νερό της και η Τζέσικα Άλμπα λατρεύει τα αποξηραμένα φρούτα.
Κάθε φορά που πεινάς και θέλεις να γεμίσεις το στομαχάκι σου, τρως ένα σωρό σαχλαμάρες και καταλήγεις να πεινάς περισσότερο τελικά. Οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ ξέρουν πολύ καλά ποιο σνακ να προτιμούν κάθε φορά που το στομάχι τους γουργουρίζει για να χορταίνουν αλλά και να μην ανεβάζουν το δείκτη της ζυγαριάς. Μήπως πρέπει να τις μιμηθείς;

Η Άνιστον πίνει: όχι μην βάλεις στο μυαλό σου πως η σέξι Τζεν πίνει αλκοόλ. Η Άνιστον πίνει καθημερινά τουλάχιστον 3 λίτρα από το έξυπνο νερό το οποίο διαφημίζει η ίδια. Τις φορές που η Τζένιφερ δεν μπορεί να πιει άλλο νερό, καταναλώνει μια κόλα light. Πάντως, όταν θέλει ένα σνακ σε στέρεη τροφή, η Τζένιφερ λατρεύει τα φρέσκα ροδάκινα τα οποία καταναλώνει σε φετούλες μαζί με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών. Όταν πρέπει να πιει αλκοόλ, η Άνιστον προτιμά μια θερμιδογόνα μεν αλλά γευστική μαργαρίτα με λίγη σος γκουακαμόλε και μετρημένα στα δάχτυλα τσιπς καλαμποκιού.
Το σώμα της Τζένιφερ στην τελευταία  της ταινία  Σύζυγος για Ενοικίαση  έκοψε ανάσες!
Το σώμα της Τζένιφερ στην τελευταία
της ταινία "Σύζυγος για Ενοικίαση"
έκοψε ανάσες!
Εσύ μπορείς να πίνεις μπόλικο εμφιαλωμένο νερό και καταναλώνεις με προσοχή λίγα light αναψυκτικά.
Η Άσλεϊ Γκριν λατρεύει το τυρί: η ηθοποιός του "Twilight" προτιμά τα τυρένια τσιπς τις ημέρες που μπορεί να φάει ότι θέλει, αλλά όταν είναι σε πρόγραμμα διατροφής, προτιμά τα στικς λαχανικών. Ειδικά στην Αμερική, κυκλοφορούν έτοιμα ψημένα στικς πατάτας, μήλου, λαχανικών (τα ξακουστά Sensible Portions) που είναι γευστικά και light και τα προτιμούν σταρς όπως η Άσλει Σίμπσον και η Κούρτνεϊ Καρντάσιαν.
Επειδή το εν λόγω σνακ δεν κυκλοφορεί εδώ, μπορείς να ψήσεις μόνη σου μερικές ροδέλες μήλου και λαχανικών στο φούρνο με αέρα.
Η Κέλι Όζμπορν μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν εμφανίστηκε σχεδόν μισή. Η ίδια αποδίδει την αλλαγή της αυτή στη μείωση των υδατανθράκων που λατρεύει αλλά ξέρει ότι την παχαίνουν. Όταν θέλει κάποιο σνακ, αποφεύγει τα έτοιμα και φτιάχνει δικές της πιτούλες με κοτόπουλο.
Η Τζέσικα Άλμπα διαθέτει άψογη σιλουέτα και κορμί ιδανικό για μπικίνι. Η ίδια προτιμά να τρώει αρκετά σνακ μέσα στη μέρα ακόμα κι αν δεν πεινάει. Η Τζέσικα λατρεύει τα αποξηραμένα φρούτα, τις σταγόνες μαύρης σοκολάτας και το γιαούρτι με φράουλα.
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι λάτρης του καφέ. Όταν δεν έχει στα σκαριά κάποια περιοδεία πίνει καφέ με πάγο και σοκολάτα αλλά όταν πρέπει να προσέξει τη διατροφή της, ενδίδει στον πειρασμό του latte αλλά με άπαχο γάλο και σιρόπι σοκολάτας Light.
Mπάρες δημητριακών: κάθε φορά που μια λιγούρα χτυπά την Κέιτι Χολμς, βγάζει από την τσάντα της μια μπάρα δημητριακών. Την ίδια συνήθεια έχουν κι άλλες επώνυμες όπως η Κρίστεν Μπελ.
Αμύγδαλα με γιαουρτάκι όπως η Αντζελίνα Τζολί: η διάσημη σταρ καταπολεμά τις λιγούρες της με άπαχο γιαούρτι και μια χούφτα ακαβούρδιστων αμυγδάλων.
Μούρα Ακάι: Η Ντενίζ Ρίτσαρτς, ο Όουεν Ουίλσον και πολλοί ακόμα σταρς του Χόλιγουντ εμπιστεύονται τη δύναμη του χυμού από μούρα Ακάι. Γεμάτα αντιοξειδωτικά στοιχεία και πολλές βιταμίνες, οι βραζιλιάνικοι αυτοί καρποί μπορούν να σε χορτάσουν και να σε βοηθήσουν να κάψεις λίπος.
Αντίστοιχα είναι και τα ροφήματα "Jamba Juice" (με φρούτα, πάγο, άπαχο γάλα, δημητριακά, Light σοκολάτα) που πίνουν σε κάθε τους λιγούρα επώνυμοι όπως η παναδύνατη πλέον Τζένιφερ Χάντσον η Νικόλ Ρίτσι αλλά και η Μίσα Μπάρτον. Οι χυμοί που προσφέρουν τα 739 υποκαταστήματα της εν λόγω φίρμας περιέχουν λιγότερες θερμίδες, ζάχαρη και υδατάνθρακες αλλά έχουν σούπερ γεύση.       πηγή:womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου