Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Καταρρέει η Ευγενία Μανωλίδου!


Εκεί που καίγεται πολύ, θέλει να νιώσει την AGB, πάνε τα νούμερα της πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλάαααα. Αν ήξερε η Ευγενία Μανωλίδου το χουνέρι που θα πάθαινε, θα καθόταν στο Mega και μαζί με τα παιδάκια θα πλάθαν κουλουράκια. Αλλά αυτά παθαίνεις μάτια μου, αν δεν αντέχεις να μείνεις εκτός τιβί ούτε μέρα.
Καταρρέει η Ευγενία Μανωλίδου!

Το «Dancing with the stars daily» κάθε μέρα πιάνει όλο και πιο πολύ πάτο και η Ευγενία βλέπει τα νούμερα να μη μπορούν να πιάσουν ούτε βάση! Ποια η «μπουμπούκα» που ο, τι έπιανε με το χέρι της γινόταν... χρυσός για την AGB! Τώρα, κάρβουνο. Και άμα συνεχίσουν οι χαμηλές πτήσεις, βλέπω εκεί στον ΑΝΤ1 να φωνάζουν ωσάν άλλοι... Νίκος Κούρκουλος: «Όχι άλλο κάρβουνοοοοο».


Στην εκπομπή της Τετάρτης η Μανωλίδου είχε καλεσμένη την Μιμή Ντενίση και η παρουσιάστρια θα ήλπιζε ότι η ντίβα θα της έφερνε κάνα νουμεράκι. Και όχι σαν την κατσικοπόδαρη την Νάντια Μπουλέ. Αλλά όχι. Αν η Μπουλέ μία φορά ήτο αδιάφορη, η παρουσία της Ντενίση ήτο δέκα. Γιατί, ποιον ενδιέφερε η «αποκάλυψη» της Μιμής γιατί δεν πήγε στο Dancing ενώ της είχε γίνει πρόταση; Για την ιστορία, η εκπομπή την Τετάρτη έκανε 6,4% σε σύνολο, αλλά και στα νεανικά κοινά. Και μετά από αυτές τις εξελίξεις, βλέπουμε την Ευγενία να χορεύει τον... χορό του Ζαλ      ΠΗΓΗ:womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου