Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ο Elton John καλεσμένος στο γάμο του Πρίγκηπα William με την Kate Middleton

Ο Elton John καλεσμένος στο γάμο του Πρίγκηπα William με την Kate Middleton
Ο διάσημος τραγουδιστής Elton John έλαβε τελικά το προσκλητήριο για το γάμο του Πρίγκηπα William με την Kate Middleton, ο οποίος θα γίνει στο Λονδίνο στις 29 Απριλίου 2011.
Ο διάσημος τραγουδιστής, ήταν στενός φίλος της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Diana, μητέρα του William. Σε πρόσφατη ερώτηση δημοσιογράφων, ο Elton John είχε δηλώσει οτι δεν περίμενε να είναι καλεσμένος, παρά τη στενή φιλία του με τη Diana. Άλλωστε είχε συνατήσει τα παιδιία της, τον πρίγκηπα William και τον πρίγκηπα Harry, μόνο δύο φορές, την πρώτη σε νεαρή ηλικία και τη δεύτερη φορά στη συναυλία που είχαν πραγματοποιήσει οι πρίγκηπες στη μνήμη της μητέρας τους.
Ο Elton John, πάντως δεν άντεξε και ενημέρωσε οτι έλαβε την πρόσκληση για το λαμπρό αυτό γάμο στον οποίο θα παραβρεθούν 1.900 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο David Beckham και η σύζηγος του Victoria, καθώς και πολλά μέλη βασιλικών οικογενειών.
Οι μελλόνυμφοι, δημιούργησαν ιστοσελίδα για το γάμο την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.
Στη φωτογραφία, η επίσημη φωτογραφία  του ζεύγους από τον δίασημο Mario Testino και το προσκλητήριο του γάμου. Εμείς λατρεύουμε την πολυτέλεια της απλότητας της πρόσκλησης αλλά και την ευτυχία στη φωτογραφία των μελλονύμφων, στους οποίους ευχόμαστε ότι καλύτερο.
ΠΗΓΗ: avmag.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου