Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Είπαν "όχι" στις φήμες

Σύννεφα άρχισαν να συγκεντρώνονται πάνω από τη σχέση της μούσας του Yves Saint Laurent και του sex symbol συντρόφου της. Λετίσια Κάστα και Στέφανο Αρκόρσι ακούστηκε πως δεν ζουν πια τον μεγάλο έρωτα.

Το ζευγάρι αρχικά αδιαφόρησε, ωστόσο τώρα αποφάσισε πως πρέπει να πάψουν οι φήμες. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσουν τα στόματα των κακεντρεχών; Μια δημόσια εμφάνιση, που στην περίπτωσή τους έγινε στο Παρίσι.

Το ζευγάρι χαμογελαστό και πιασμένο χέρι-χέρι πήγε στο πάρτι που διοργάνωσε ο οίκος Givenchy στη γαλλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, και έδειχνε τρελά ερωτευμένο. Ο Στέφανο έχει αποκτήσει από τη Γαλλίδα πρώην μοντέλο και ηθοποιό ένα γιο, ενώ εκείνη έχει και μία κόρη που απέκτησε με τον φωτογράφο μόδας Στεφάν Σενταουί.

Η οικογένεια ζει ευτυχισμένη, γι’ αυτό πολλοί δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν τις φήμες ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον διάσημο Ιταλό ηθοποιό και τη Βιτόρια Πουτσίνι, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στην τελευταία ταινία του «La Vita Facile».

Αιτία για τις φήμες ήταν φωτογραφίες που τον έδειχναν στο μπαλκόνι του σπιτιού της Πουτσίνι να καπνίζει, καθώς και άλλες όπου φαινόταν να φτάνει στο σπίτι της κρατώντας κουτί με γλυκά.

Οι κακές γλώσσες είπαν ότι η Πουτσίνι θέλει να αντικαταστήσει τον Αλεσάντρο Πρετσιόζι, με τον οποίο έχει ένα παιδί, με τον με τον Αρκόρσι. Ομως νικητές στα στοιχήματα είναι εκείνοι που δήλωναν βέβαιοι πως η Κορσικανή και ο Λατίνος δεν θα διαλύσουν την ευτυχισμένη οικογένειά τους.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ,espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου