Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Με τις ευχές της πεθεράς παντρεύεται η Κέιτ

Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί στις 29 Απριλίου η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) και όπως είναι φυσικό, ένα σχετικό άγχος το έχει… Όμως, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για εκείνη από τη στιγμή που κατάλαβε ότι έχει στο πλευρό της ακόμη περισσότερους ανθρώπους από όσους μπορεί να φανταζόταν. Τη μέλλουσα πεθερά της, για παράδειγμα.
Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες της Κέιτ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) η μητριά του, Δούκισσα της Κορνουάλης (Duchess of Cornwall) έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κάνει τη μέλλουσα νύφη της να νιώσει πιο άνετα. Και όπως φαίνεται τα κατάφερε.
 Τυχερή  που έρχεται στην οικογένεια ένα κορίτσι σαν την Κέιτ δηλώνει η Καμίλα.
"Τυχερή" που έρχεται στην οικογένεια ένα κορίτσι σαν την Κέιτ δηλώνει η Καμίλα.
"Η Κέιτ είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι. Είμαστε πολύ τυχεροί", δήλωσε πρόσφατα στην Express η Καμίλα (Camilla) συμπληρώνοντας ότι ανυπομονεί να φτάσει η ώρα του γάμου.
Οι δύο γυναίκες φαίνεται να κάνουν καλή παρεούλα αφού τον περασμένο μήνα εθεάθησαν να γευματίζουν σε κεντρικότατο και κοσμικότατο εστιατόριο του Λονδίνου.
Το ραντεβού είχε δοθεί στο βραβευμένο εστιατόριο "Koffman's" που βρίσκεται στο ξενοδοχείο "Berkeley" στην περιοχή Νάιτσμπριτζ και μαζί τους βρέθηκαν η αδελφή της Κέιτ, Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) και η κόρη της Καμίλα, Λόρα Λοπέζ (Laura Lopez).
Σύμφωνα με τα λεγόμενα αυτόπτη μάρτυρα, οι τέσσερις γυναίκες ήταν πολύ ευδιάθετες και δεν σταμάτησαν να μιλούν όλη την ώρα που διήρκεσε το γεύμα. Μάλιστα, λέγεται ότι οι σερβιτόροι δυσκολεύτηκαν να κάνουν τη δουλειά τους, αφού υπήρξαν πάμπολλες στιγμές που δεν μπορούσαν να διακόψουν τις γυναίκες για να σερβίρουν.
"Κάποια στιγμή άκουσα την Καμίλα να προσφέρεται να δώσει τη συμβουλή της στην Κέιτ και εκείνη να την ακούει με απίστευτη προσοχή", μεταφέρει κάποιος που γευμάτιζε σε διπλανό τραπέζι, τονίζοντας ότι η μέλλουσα πριγκίπισσα ήταν ιδιαίτερα κομψή φορώντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα με σχέδια.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η τρίχρονη εγγονή της Καμίλα, Ελάιζα Λοπέζ (Eliza Lopez) θα είναι ένα από τα παρανυμφάκια στον γάμο της χρονιάς.   ΠΗΓΗ:WOMENON

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου