Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Το αντίο της Αντριάνα στον Καρεμπέ


Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού ολοκληρώθηκε και μάλιστα με αγώνα δρόμου για το ποιος θα μιλήσει πρώτος. Ο Κριστιάν Καρεμπέ και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα δεν είναι πια ζευγάρι!

Λίγες ώρες πριν από τη δημοσίευση της συνέντευξής του στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match», στην οποία αποκαλύπτει τον χωρισμό τους, ο Κριστιάν Καρεμπέ επιβεβαίωσε το γεγονός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL France. Στην εκπομπή της Φλαβί Φλαμάντ ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου, που έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 2001 έως το 2004, όταν ερωτήθηκε σχετικά με το περιεχόμενο της πολυαναμενόμενης συνέντευξης της Αντριάνα, έσπευσε να απαντήσει: «Πιστεύω απλώς ότι ανακοινώνει τον χωρισμό μας».

Υστερα από επίμονες ερωτήσεις της Φλαμάντ ο Καρεμπέ δήλωσε ότι δεν θέλει να επεκταθεί σε θέματα της προσωπικής του ζωής, αλλά φορτισμένος συμπλήρωσε ότι δεν είναι ενήμερος γι’ αυτή τη συνέντευξη».

Την ίδια ώρα, κυκλοφορούσαν ήδη στο Διαδίκτυο αποσπάσματα της συνέντευξης του πρώην μοντέλου της Wonderbra, που βάζει τίτλους τέλους στον γάμο του σταρ του ποδοσφαίρου με το μοντέλο με τα μακρύτερα πόδια. Εκεί η Αντριάνα εξηγεί ότι αποφάσισε να μιλήσει για τον χωρισμό τους, επειδή θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Ο Κριστιάν κι εγώ έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες. Εγώ έφυγα!» τονίζει.

Στην ερώτηση γιατί τον παράτησε, απαντά ότι δεν άντεχε πια τη ζωή τους. «Οταν σταμάτησε να παίζει, άρχισε να ζει πολύ έντονα κι εγώ δεν μπορούσα να τον παρακολουθήσω. Χαθήκαμε χωρίς να το κάνουμε επίτηδες. Δεν καταφέρναμε να συναντηθούμε. Είμαι 39 ετών κι έχω ανάγκη από σταθερότητα. Αυτός δεν ήταν στην ίδια φάση» εξηγεί.

Επίσης υπογραμμίζει ότι δεν απάτησε ποτέ τον άντρα της, αναφερόμενη στις φωτογραφίες που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας και τη δείχνουν με άλλους άντρες. Πάντως πληροφορίες στα διάφορα γαλλικά blogs επιμένουν ότι η Σκλεναρίκοβα επέλεξε να αποκαλύψει τώρα τον χωρισμό της, επειδή είναι πολύ ερωτευμένη με Γάλλο επιχειρηματία και θέλει να κυκλοφορεί ελεύθερα μαζί του.    πηγή:espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου