Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Τα ζωδια σημερα

Κριός

Τα επαγγελματικά σας είναι στο επίκεντρο προκαλώντας άγχος και κούραση. Ευνοϊκή περίοδος για επίλυση οικονομικών θεμάτων του παρελθόντος. Προσέξτε κατά τη διάρκεια μετακινήσεων και ενδιαφερθείτε για τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας.

Ταύρος

Οι σχέσεις σας βελτιώνονται τόσο στο προσωπικό όσο και στο επαγγελματικό επίπεδο, στο οποίο όμως θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τέλος του μήνα για να δείτε σημαντική βελτίωση. Καθυστέρηση σε συμφωνίες μέχρι τις 18.

Δίδυμοι

Μαθαίνετε πληροφορίες που σας δυσαρεστούν αλλά δέχεστε και ξαφνικές προτάσεις. Θετικό διάστημα για τα επαγγελματικά σας που βρίσκονται σε ανοδική τροχιά και για τα οικονομικά. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα θέματα υγείας.

Καρκίνος

Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και τις λογομαχίες αυτήν την περίοδο και φροντίστε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια. Η ικανοποίηση έρχεται από τον ερωτικό τομέα που ευνοείται.

Λέων

Τα οικονομικά χρειάζονται υπομονή και έλεγχο στα έξοδα σας. Οι ευθύνες και η δουλειά αυξάνονται διαρκώς ενώ τα συναισθηματικά σας βρίσκονται σε φάση στασιμότητας και έτσι θα παραμείνουν μέχρι τον Ιανουάριο.

Παρθένος

Σας παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες σε όλους τομείς ιδιαίτερα από τις 8 του μήνα και μετά. Καινούριες γνωριμίες, προτάσεις γάμου και εργασιακές θετικές ανατροπές είναι από τα πιθανά σενάρια που θα ζήσετε το επόμενο διάστημα.

Ζυγός

Η ενέργεια σας απορροφάται από την οικογένεια και την καριέρα, η οποία σας πιέζει ιδιαίτερα. Προσέξτε τον ανταγωνισμό στην εργασία καθώς και τα ταξίδια στο εξωτερικό. Νομικά θέματα έρχονται τώρα στην επιφάνεια.

Σκορπιός

Η τύχη σας ευνοεί ενώ παράλληλα η γοητεία σας αυξάνεται, φέρνοντας καινούριες γνωριμίες για τους αδέσμευτους και μια διάθεση ανανέωσης για όσους βρίσκονται μέσα σε σχέση. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πορτοφόλι σας γιατί είτε μάλλον είναι τρύπιο ή κινδυνεύει να κάνει φτερά.

Τοξότης

Περίεργη εβδομάδα για εσάς με απρόβλεπτα γεγονότα, ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Ξαφνικές αλλαγές συμβαίνουν στα συναισθηματικά αλλά και τα επαγγελματικά σας και δε λείπουν οι ευκαιρίες για διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα.

Αιγόκερως

Μαθαίνετε για την ύπαρξη ενός παρασκηνίου που λειτουργεί εις βάρος τους τελευταίους πέντε μήνες. Τα οικονομικά σας αγχώνουν εξαιτίας καθυστερήσεων ενώ από τις 8 του μήνα αυξάνονται επικίνδυνα τα νεύρα σας.

Υδροχόος

Προσέξτε τη φυσική σας κατάσταση αλλά και τα οικονομικά σας. Αυτήν την περίοδο ξεκινά να λειτουργεί ένα παρασκήνιο τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό.

Ιχθείς

Διάστημα ανατροπών για συμφωνίες και ταξίδια και πίεσης στα επαγγελματικά, η οποία όμως μειώνεται από τις 8 του μήνα. Ετοιμαστείτε για κάποιο απρόοπτο γεγονός στο σπίτι και την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου