Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

"Δεν είμαστε ψώνια..."


«Δεν είμαστε ψώνια» ξεσπαθώνει η Τζο Τόγκου μιλώντας στην «Espresso» για όλα όσα έχει ακούσει τις τελευταίες μέρες η ίδια αλλά και οι υπόλοιπες τηλεοπτικές «Νοικοκυρές».

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί το νέο ριάλιτι του ANT1 «The Real Housewives of Athens». Οι εικόνες με τις έξι πρωταγωνίστριες εν μέσω οικονομικής κρίσης να μιλούν στα χλιδάτα σπίτια τους πλάι σε πισίνες έκαναν αρκετούς να τα βάλουν μαζί τους και να αναλύουν αν είναι πραγματικές νοικοκυρές ή μια υπερπαραγωγή εικόνας σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας.

«Δεν είμαστε ψώνια, έχουμε κι εμείς τις δυσκολίες μας και αυτά που έχουμε αποκτήσει δεν μας τα χάρισε κανείς, αγωνιστήκαμε στη ζωή μας. Εγώ προσωπικά δουλεύω σκληρά είκοσι χρόνια» δήλωσε στην «Espresso» η Τζο Τόγκου, που δεν κρύβει τη δυσφορία της για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Χριστίνα Παπά, η οποία μιλώντας στην «Espresso» ξεσπάθωσε: «Δεν τα έχω κλέψει, έχω δουλέψει από 17 ετών. Αντί να ασχολούνται με άλλους, ασχολούνται μαζί μας. Δεν πειράζει. Η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμηση. Ασ' τους να λένε, όπως λέει και το τραγούδι» είπε χαρακτηριστικά.

«Αισθάνομαι νοικοκυρά, όμως είμαι μια σύγχρονη νοικοκυρά, δεν ξέρω πραγματικά γιατί γίνεται αυτή η επίθεση» δήλωσε η Αννίτα Ναθαναήλ, ενώ η Ορθούλα Παπαδάκου μάς είπε: «Δεν μου αρέσει να παίζω κάποιο ρόλο, δείχνω την πραγματική Ορθούλα. Πείτε μου, αλήθεια, ποιος δεν έχει πάει στη Μύκονο για διακοπές; Ακόμα και ο πιο απλός άνθρωπος έχει πάει στο νησί».

Και ενώ στις τηλεοπτικές εκπομπές σφάζονται για τις «Νοικοκυρές», στο κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται πως τρίβουν τα χέρια τους ευελπιστώντας ότι ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει εναντίον του ριάλιτι θα καταφέρει να γίνει πόλος έλξης τηλεθεατών, εκτινάσσοντας στα ύψη τις μέτριες αποδόσεις του πρώτου επεισοδίου. Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 «The Real Housewives of Athens» στην πρεμιέρα του συγκέντρωσε μόλις 14% στο σύνολο των τηλεθεατών. Ωστόσο, με τόση διαφήμιση και προβολή τα ποσοστά θα τραβήξουν την ανηφόρα επιβεβαιώνοντας πως... τα εν οίκω πάντοτε τραβούν το ενδιαφέρον του κόσμου.πηγή:    espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου